Budget CV

Installatiebedrijf

Voor informatie en/of offerte,
neem contact op met René.

Lees meer.

CV Installatie

CV Ketel

Naast de besparing op uw energiekosten is ook vaak comfortverbetering een reden voor het aanschaffen van een nieuwe CV ketel.

Lees meer.

Sample image

Sanitair

Je wilt een mooie badkamer waarin je heerlijk kunt ontspannen. Onder de douche, in bad met bubbels, helemaal zoals je het wilt.

Lees meer.

Solar

Solar

Als je de zonnepanelen laat plaatsen door Budget CV ben je er zeker van dat het goed gebeurt.

Lees meer

Slimme thermostaat - Draadloos controle over jouw Cv-ketel!

Een Cv-ketel kopen bij Budget CV is nu wel heel erg aantrekkelijk! Naast onze aantrekkelijke prijs voor de beste Cv-ketel, introduceren wij nu Incomfort "de slimme thermostaat". De InComfort van Intergas, een draadloze thermostaat voor op je smartphone. Hiermee krijg je inzicht in het verbruik van de Cv-ketel en regel je de temperatuur op afstand. Stel daarnaast je eigen weekprogramma in en bespaar op de energierekening. Met de slimme thermostaat van Intergas heb je altijd controle over de Cv-ketel! Geniet van nog meer warmte en comfort dankzij deze slimme thermostaat. Voortaan standaard in combinatie met de Honeywell Round! Bij elke Intergas HRE of HReco Cv-ketel.
Hoe werkt de Intergas Incomfort:

Filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=s2lgJ_txTyI

Nu tijdelijk gratis Slimme Thermostaat

Als je bij BudgetCV  een CV-ketel koopt krijg je er standaard de Honeywell Round bij. Nu krijg je daar ook de slimme thermostaat gratis bij. Bijna alle nieuwe Cv-ketels van Intergas kunnen gebruik maken van InComfort. Behalve de Intergas Prestige, werken alle nieuwe CV-ketels van Intergas met de Incomfort. Zorgeloos genieten van warmte en comfort wordt nu wel heel eenvoudig!
 
De belangrijkste voordelen van InComfort

  • Uw thermostaat op afstand bedienen;
  • Uw eigen weekprogramma instellen;
  • Realtime inzicht in het verbruik van uw Cv-ketel;
  • Alerts bij mogelijke storingen;
  • Direct contact met uw installateur.

Is InComfort ook geschikt voor u?

Iedereen die een Intergas Cv-ketel aanschaft bij BudgetCV mag gebruik maken van InComfort. Naast de standaard vereisten voor de installatie van de Cv-ketel zijn er nog een aantal zaken vereist! Om van InComfort gebruik te maken is een smartphone (iOS of Android) met de Intergas app nodig. Daarnaast is er een router nodig met een vrije poort. Niet alle thermostaten werken samen met InComfort. Bij de installatie van een nieuwe Cv-ketel installeren wij standaard een Honeywell round. Deze thermostaat werkt het beste samen met InComfort. Dit klassieke rondje zit bij de prijs inbegrepen. Andere thermostaten werken niet goed samen met de Incomfort, daarom installeren wij Incomfort alleen in combinatie met de Honeywell Round.

Slimme thermostaat

Slimme Meter

Draadloos controle over jouw Cv-ketel!

Waterdruk CV

Manometer

Zo kun je van je CV-ketel de waterdruk controleren.

CV-ketel thermostaat

Intergas

Zo kun je de CV-ketel thermostaat instellen van je Intergas CV-ketel.

Combi aanbieding CV & Solar

Aanbieding

Maak ook gebruik van de Tijdelijke regeling waardevermeerdering woningen!