Budget CV

Installatiebedrijf

Voor informatie en/of offerte,
neem contact op met René.

Lees meer.

CV Installatie

CV Ketel

Naast de besparing op uw energiekosten is ook vaak comfortverbetering een reden voor het aanschaffen van een nieuwe CV ketel.

Lees meer.

Sample image

Sanitair

Je wilt een mooie badkamer waarin je heerlijk kunt ontspannen. Onder de douche, in bad met bubbels, helemaal zoals je het wilt.

Lees meer.

Solar

Solar

Als je de zonnepanelen laat plaatsen door Budget CV ben je er zeker van dat het goed gebeurt.

Lees meer

CV-ketel thermostaat instellen

Zo kun je de CV-ketel thermostaat instellen van je CV-ketel.

Wat is de CV-ketel thermostaat?
De CV-ketel thermostaat is iets anders dan de kamerthermostaat. Elke CV-ketel van Intergas heeft een interne thermostaat, waarmee de temperatuur van het water in de CV-ketel wordt afgesteld. Bij een Intergas CV-ketel staat deze voor de CV standaard ingesteld op 80 graden. Voor het warme tapwater staat de CV-ketel standaard ingesteld op 60 graden Op die manier wordt je huis toch snel warm, maar is het vermogen van de CV-ketel groter en de slijtage kleiner.

Waar vind je de CV-ketel thermostaat?
Als je de witte klep onderaan de voorkant van de CV-ketel opent, zie je het bedieningspaneel. Daar kun je ook de CV-ketel thermostaat instellen. Een van de displays heeft het label 'temperatuur'. Met de knopjes + en - kun je maximale temperatuur van de CV-ketel thermostaat instellen. Eigenlijk hoef je deze nooit anders af te stellen. Je kunt de temperatuur voor CV-water wel lager afstellen als je bijvoorbeeld vloerverwarming hebt. Dat is verwarming die goed op lage temperatuur draait. Dan wordt de temperatuur van het CV-water vaak afgesteld op zo’n 45 graden.

Slimme thermostaat

Slimme Meter

Draadloos controle over jouw Cv-ketel!

Waterdruk CV

Manometer

Zo kun je van je CV-ketel de waterdruk controleren.

CV-ketel thermostaat

Intergas

Zo kun je de CV-ketel thermostaat instellen van je Intergas CV-ketel.

Combi aanbieding CV & Solar

Aanbieding

Maak ook gebruik van de Tijdelijke regeling waardevermeerdering woningen!