Budget CV

Installatiebedrijf

Voor informatie en/of offerte,
neem contact op met René.

Lees meer.

CV Installatie

CV Ketel

Naast de besparing op uw energiekosten is ook vaak comfortverbetering een reden voor het aanschaffen van een nieuwe CV ketel.

Lees meer.

Sample image

Sanitair

Je wilt een mooie badkamer waarin je heerlijk kunt ontspannen. Onder de douche, in bad met bubbels, helemaal zoals je het wilt.

Lees meer.

Solar

Solar

Als je de zonnepanelen laat plaatsen door Budget CV ben je er zeker van dat het goed gebeurt.

Lees meer

De CV ketel is meestal de grootste energieverbruiker in de woning of bedrijf. Tevens is verwarming een eerste levensbehoefte. Tijdig de cv ketel vervangen vertaalt zich doorgaans in een lagere energienota, een beter comfort en geen onnodige kosten voor storingen aan de oude CV-ketel.

CV ketel vervangen door....
Het is moeilijk te bepalen welke nieuwe CV ketel voor jou het meest geschikt is. Dit is afhankelijk van veel factoren om aan de juiste verwarmingsbehoefte te voldoen. Tapwater- en CV verwarming zijn een behoorlijke kostenpost. De aanschaf van een Hoog Rendements-ketel, kan het energieverbruik behoorlijk verminderen. Toch betekent dat niet direct dat de HR ketel voor iedereen een uitkomst biedt.

Uitgebreid advies
Naast de besparing op de energiekosten is ook vaak comfortverbetering een reden voor het aanschaffen van een nieuwe CV ketel. Bij Budget CV kunt u onder andere terecht voor een Vaillant, Intergas HR, ATAG, Itho, AWB of Remeha ketel.

Een cv ketel vervangen doe je slechts eens in de tien tot vijftien jaar en is een flinke investering. De nieuwe cv ketel moet een behoorlijke tijd mee kunnen en is het van groot belang dat de juiste keuze gemaakt wordt.
Budget CV geeft daarom een goed advies voor een nieuwe cv ketel en helpt met het maken van de juiste keuze welke nieuwe cv ketel past bij jouw situatie.
Naast het vervangen van cv ketels bieden wij nog veel meer op het gebied van verwarming en klimaat.

CV Ketel Vervangen? Bel of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en we maken een afspraak voor het maken van een offerte.

Slimme thermostaat

Slimme Meter

Draadloos controle over jouw Cv-ketel!

Waterdruk CV

Manometer

Zo kun je van je CV-ketel de waterdruk controleren.

CV-ketel thermostaat

Intergas

Zo kun je de CV-ketel thermostaat instellen van je Intergas CV-ketel.

Combi aanbieding CV & Solar

Aanbieding

Maak ook gebruik van de Tijdelijke regeling waardevermeerdering woningen!